15 ноември 2017

Младежки форум на тема „Пътят на успеха“

Екипа на „Младежки информационно-консултантски център Перник“, имам честта и удоволствието да покани млади хора от област Перник за участие в младежки форум „Пътят на успеха“, който ще се проведе на 23 ноември 2017 г., четвъртък, в гр. Перник, с начален час 16:00 ч. В Руския клуб в х-л Струма, гр. Перник. Събитието има за цел да представи примери на хора, извървели успешен път в своята кариера, пред аудитория от млади перничани, на възраст от 15 до 29 години.

Дейността на центъра е насочена към информиране, консултиране и обучение на млади хора от Перник по теми, които са в техните интереси и които им помагат за личностното и професионално бъдещо развитие. Центърът има и функции на областно ниво, възложени му с Национална програма на Министерство на младежта и спорта.

Повечето от младите хора си задават въпроса „А сега накъде?“, когато завършат училище. Голяма част от тях в последните години избират Терминал 2, друга с години не могат да решат какво да правят с живота си. Има такива, които до края на следването си се колебаят дали са направили правилния избор. И други, които се обричат на дълго търсене в професионалния си път. Ние искаме да помогнем на всички тях по-рано да формират целите и мечтите си, за да имат повече време да ги осъществят. Затова искрено се надяваме, че ще приемете поканата и ще се включите в тази кауза.

Като гост-лектори ще се включат г-н Александър Александров – директор на „Стомана Индъстри“ АД, г-жа Ирена Соколова – областен управител и г-н Христиан Даскалов – ръководител на международния проект „Open Source University”.

С оглед по-добрата логистична организация на събитието, очакваме Вашата обратна връзка до 19.11 (неделя), като ни изпратите две имена и телефон на и-мейл: mikc.pk@gmail.com