24 юли 2017

Upgrade your health

Сдружение ОБЕКТИВ и Сдружение Санохолистик, в рамките на Младежки информационно-консултантски център – Перник Ви канят на серия от еднодневни семинари на тема „Подобри здравето си/Upgrade your health!”
В живота си преследваме различни цели – пари, кариера, любовни взаимоотношения, социална позиция и др. Истината обаче е, че ако здравето ни е нарушено постигането на тези цели много бързо става затруднено и дори и невъзможно. Често приемаме здравето си като даденост, която не е необходимо да поддържаме и започваме да мислим за него едва, едва когато го загубим.
Влошеното здраве може да има много различни измерения. Това, че днес не кихаш и не кашляш не винаги означава, че си здрав. Има още много повече от това. Много малко хора осъзнават, че се намират в състояние на влошено здраве – на много нива. А влошеното здраве е предпоставка за редица неприятности.
Ако си даваме сметка за различните нива и видове здраве то ние бихме могли про активно да го подобрим. Човек в добро здраве има достатъчен запас от енергия така че да се справя със задачите си и да постига целите си. Ако избереш активно да мислиш, говориш и действаш за здраве то със сигурност ще бъде по- успешен, по-конкурентен и удовлетворен от живота. Съзнанието на здравият човек е бистро, бързо и мъдро.
Ако избереш да станеш част от събитията на Upgrade your health ти ще научиш.
• За различните нива и измерения на здравето
• Кои са петте стълба на здравето
• Какво можеш да направиш за да поддържаш здравето си
• Как да използваш околната среда, обществото и технологията, за да подобриш здравето си
• Как да бъдеш здрав ще те постави една крачка пред… самия теб!
Не пропускай възможността за Upgrade/Подобрение на здравето и се запиши за участие в събитията напълно безплатно.
Беседите се реализират в рамките на проект „Младежки информационно-консултантски център – Перник“, финансиран по Национална програма за младежта (2016-2020г.), от Министерство на младежта и спорта.
Могат да участват млади хора на възраст от 15 до 29 г. от населените места на област Перник – Перник, Радомир, Брезник, Земен, Трън и Ковачевци.

За записване, моля попълнете следната информация http://short.bg/oFBUz